Είπαν για μας
Πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση. Έκανα την παραγγελία για 5 κουτιά Frezymar extra jet την Κυριακή 12-11-17 και τα παρέλαβα σήμερα 14-11-17, δηλαδή ουσιαστικά σε 1 εργάσιμη ημέρα, μέσα σε άψογη συσκευασία, και όλα τα κουτιά είχαν ημερομηνία λήξεως 02/2020. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που έγραψα το σχόλιο γιατί οι συνεπείς επαγγελματίες πρέπει να επιβραβεύονται. Σας ευχαριστώ και σίγουρα θα χρησιμοποιήσω ξανά το site σας για μελλοντική παραγγελία
- Kosntantinos
Η παραγγελία δόθηκε το μεσημέρι και την επόμενη μέρα είχε παραδοθεί. Άμεση ανταπόκριση, διαρκής ενημέρωση με email, προσεγμένη συσκευασία, δώρα του καταστήματος. Αξίζουν στην επιχείρηση συγχαρητήρια!
- elkobeli
H παραγγελία μου έγινε πριν 24 ώρες και ήδη έχω χρησιμοποιήσει τα προϊόντα που μου έστειλαν, κι ας είμαι σε επαρχιακή πόλή. Είχα ξαναπαραγγείλει και είχα μείνει ικανοποιημένη και τότε. Πάντα γρήγορα, με δειγματάκια και προσεγμένες ημερομηνίες λήξης, πράγμα πολύ σημαντικό για φαρμακευτικά προϊόντα!! Συνεχίστε έτσι!!
- Μαρία
Άψογη εμπειρία από όλες τις απόψεις ! Η δεύτερη μου εμπειρία με το κατάστημα, θετικότατη και αυτή όπως η πρώτη . Μπράβο !
- helenigea
Το γεγονός ότι αυτό που περιγράφουν ως προσφερόμενες υπηρεσίες,το κάνουν πραγματικότητα αν και δεν θα έπρεπε να το σχολιάσω ως αυτονόητο,εντούτοις θα πω πως οι άνθρωποι εκεί είναι επαγγελματίες και σοβαροί στο αντικείμενό τους.Δεν είναι λίγα,δυστυχώς, τα e shop που είμαι απαράδεκτα ή ανεπαρκή.Επεξεργάστηκαν την ίδια ημέρα την παραγγελία μου,με ενημέρωσαν με e mail για την πορεία της και την επόμενη ημέρα παρέλαβα από clever point κοντά στο σπίτι μου.Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση όμως είναι η απίστευτα προσεγμένη και ασφαλή για τα προιόντα συσκευασία που είχαν κάνει.Τα παρέλαβα σε κατάσταση βιτρίνας.Σίγουρα συνιστώ το συγκεκριμένο φαρμακείο για on line αγορές,Άλλωστε μη ξεχνάτε,μπορεί να υπάρχει μια μικρή διαφορά στην τιμή αλλά τεράστια στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση.
- mpruku
Έκανα την παραγγελία μου 2/10 και 3/10 την παρέλαβα σε επαρχία! Πολύ άμεση εξυπηρέτηση όλα ήρθαν σωστά και μου έστειλαν και δώρο! Είναι η πρώτη φορά που μένω τόσο ευχαριστημένη από ηλεκτρονική αγορά μου τους ευχαριστώ πολύ και σίγουρα θα τους προτιμώ από εδώ και πέρα !!!
- CHristina_Lampropoylou
Εξτρα ποντοι στο οτι πρόσθεσαν στην παραγγελία πολλά και διάφορα δείγματακια καλλυντικών. Πραγματικά σπάνιο στις μέρες μας!!!
- Evie_P
Ομολογώ ότι ήταν η ποιο άμεση και γρήγορη παραγγελία που έχω πραγματοποιήσει από φαρμακείο. Είχα άμεση και σωστή ενημέρωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα. Είχε πολύ καλές προσφορές. Ακόμη ενώ έκανα την παραγγελία 15.30 την είχα την επόμενη μέρα το πρωί ενώ μένω και σε άλλη πόλη. Μπράβο σας συνεχίστε την καταπληκτική δουλειά. Σίγουρα θα ξανα παραγγείλω στο μέλλον.
- xenia200!