Τηλεφωνική εξυπηρέτηση: 2109843797 / 2109887572, Δευτέρα - Παρασκευή 11:00πμ ώς 15:00μμ & Σάββατο 11:00πμ ώς 17:00μμ

To 1943 ο πατέρας μου Γεώργιος Αγγελίδης, ξεκίνησε το λειτούργημα του φαρμακοποιού στο Παλαιό Φάληρο. Με την επιστημονική του κατάρτιση, αλλά και με τη φιλική του συμπεριφορά, πολύ γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη αλλά και την αγάπη του κόσμου.

Μετά από 45 χρόνια λειτουργίας του φαρμακείου, πήρα εγώ τη σκυτάλη και με συνετή προσπάθεια για την παροχή ακόμα καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες μας, πιστεύω ότι συνεχίζω επάξια το λειτούργημα αυτό.

Επιθυμώ ιδιαίτερα να δώσω το παράδειγμα αυτό στα παιδιά μου, Βασιλική (φαρμακοποιός) και τον Γιώργο (φοιτητής φαρμακευτικής) και πιστεύω ότι θα κρατήσουν την παράδοση, τιμώντας το όνομα του παππού τους και ιδρυτή του φαρμακείου Αγγελίδη.

Θέλοντας να ακολουθήσω τις εξελίξεις τις αγοράς, δημιούργησα το farmakeioaggelidis.gr. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα αλλά και οι υπηρεσίες που μας καταξίωσαν όλα αυτά τα χρόνια, τώρα μεταφέρονται και στο διαδίκτυο.

Εύχομαι η εμπειρία σας στο farmakeioaggelidis.gr να είναι η καλύτερη δυνατή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας μεταφέρετε τις εντυπώσεις σας ή τις απορίες σας. Θα μας κάνετε ακόμα καλύτερους!

Σας ευχαριστώ,
Νικόλαος Γ. Αγγελίδης.

BACK TO TOP